Televisie abonnement opzeggen

Publiseerd in Gadgets, op 10 Aug 2012

Vandaag zag ik een tweet van Ernst-Jan Pfauth voorbij komen over waarom hij nu zijn televisie abonnement heeft opgezegd.

Als je niet van spontaan zappen houdt, is er geen enkele reden meer om die vijftien a twintig euro per maand over te maken naar een kabelboer. Hang een Apple TV aan je televisie en bepaal zelf wat je wanneer kijkt.

Goed punt. Daar heb ik zelf nog niet bij stil gestaan. Nadeel is wel dat nu nog niet alles beschikbaar is in Nederland. (Denk aan Hulu of Netflix)

Apple TV is een mooi klein multimedia station, maar helaas is hiervoor ook in Nederland niet alles beschikbaar. Zoals Ernst-Jan Pfauth al aangeeft in zijn artikel:

Een zwart doosje dat ongeveer 100 euro kost en waarmee je via je televisie de iTunes-store in kan. Neem een Amerikaans iTunes-account en Hollywood ligt aan je voeten.

Thuis maken wij gebruik van een Boxee Box. Voor mijn gevoel kan ik hier (iets) meer mee dan met een Apple TV. Neem niet weg dat zenders zoals Hulu of Netflix hier ook niet op te bereiken zijn.

Op dit moment denk ik dat ik nog even wacht met het opzeggen van onze televisie abonnement.