COVID-19 (Corona) tijd

Publiseerd in Leven, Festivals, op 06 Apr 2020

Zoals de meeste zit ik ook gewoon thuis, aan het werk, met twee kinderen... Mag niet klagen, want ze werken over het algemeen goed mee.

De eerste dagen moest ik erg wennen aan om thuis te werken en geen directe collega's om mij heen. Om aan mijn kinderen te vragen hoe ik het beste een loop binnen Ansible template kan maken is net zoals te zien hoe vuur op water kan branden.

Het is een rare tijd waar we nu in zitten. Veelal is het rustig op straat of als ik naar ons dorp ga zie je soms wat rijen ontstaan, omdat er dan teveel mensen (3) binnen zijn in een winkel. Ik vraag me ook af hoe het straks zal zijn als alles weer mag. Voorlopig zullen we de 1,5 meter samenleving moeten handteren.
Persoonlijk probeer ik ook zoveel mogelijk drukke plekken te mijden, om zo min mogelijk kans om ziek te worden.
Wat ik dit jaar ga missen zijn de festivals. Ik had me erg verheugt op Awakenings Festival, Free Your Mind Festival en Dreamfields. Helaas gaan ze dit jaar niet door.

We zullen zien hoelang COVID-19 onderons blijft en hoe snel er een vaccin zal komen. Hoe dan ook, blijf positief, vermijd drukke plekken en zorg goed voor jezelf.